SSS

Sıkça Sorulan Sorular

  1. Soru : Siparişi nasıl verebilirim ?
    Cevap :
    Ana sayfada ürünler mevcuttur sepete ekle butonunu tıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  2. Soru : Bulmacalar bana nasıl ulaşacak?
    Cevap : Satın aldığınız bulmaca hakkındaki bilgiler email adresinize gönderilir ödeme gerçekleşmişse hesabınızda indirmeler bölümünden indirebilirsiniz.
  3. Soru : Ödeme nasıl olacak ?
    Cevap : İki türlü ödeme şekli vardırdır bunlar Banka Havale ve Kredi Kartı dır
  4. Soru : Bulmaca paketinde kaç adet var ?
    Cevap : Her paket içinde 30 adet Bulmaca vardır.
  5. Soru : Kaç paket bulmaca satın almam gerekiyor ?
    Cevap : Minimum gereklilik yoktur. Bir paket bulmaca veya daha fazla bulmaca paketi satın alabilirsiniz – bu size kalmış.
  6. Soru : Bulmaca isimleri kodlu nasıl anlıyacağız ?
    Cevap : İlk olan bulmacanın sıra numarasıdır _ ‘ den sonrası bulmacanın türü ve sonrası kare sayısı ( ölçüsü) dür.
  7. Soru : Bir seferde birden fazla paket satın aldığımda indirim alıyor muyum ?
    Cevap : Duruma göre değişir. Hepsi tek bir sürümde yayınlanacak şekilde tasarlanmış bir Bulmaca Paketi (en az üç paket bulmaca) satın alırsanız, paket fiyatına dahil edilmiş bir indirim alacaksınız. Aynı sürüm için yalnızca iki bulmaca satın alırsanız indirim olmaz. Ayrı sürümler için önceden satın alınan tekli bulmacalar indirimli fiyattan yararlanmaz.
  8. Soru : Bulmacaları satın aldıktan sonra yeniden yazdırmak veya satmak için bana ait mi ?
    Cevap : Hayır. Bulmaca Hizmetleri tarafından sağlanan bulmacaların ve diğer çalışmaların mülkiyet hakları Bulmaca Hizmetleri’nde kalır. (Lütfen Hüküm ve Koşullar ve Telif Hakkı bölümlerine bakın.) ( Özel yaptırdığınız bulmacaları satabilirsiniz ).
  9. Soru : Sizden satın aldığım bulmacalar için ne zaman ve nasıl ödeme yaparım ?
    Cevap : Çoğu durumda, bulmacalar gönderilmeden önce ödeme yapılması gerekir. Ancak, bu tamamen Bulmaca Hizmetleri’nin takdirine bağlıdır, bu nedenle kredi belirli bir süre sonra uzatılabilir. Ödeme modları arasında para havalesi, başlıca kredi kartlarının çoğu ve Shopinext bulunur.
  10. Soru : Özel ve Ortak Bulmacalar arasındaki fark nedir ?
    Cevap : Özel bulmacalar yalnızca sizin yayınınız içindir – başka kimse bunları kullanamaz. Ortak bulmacalar, belirli bir zaman dilimi içinde birden fazla yayıncıya satılır ve bu zaman çerçevesinde farklı yayınlarda görünebilir.

Not : Sıkça Sorulan Sorulara daha fazla soru ve yanıt eklendikçe lütfen bizimle kalın. Bu arada, yardıma ihtiyacınız olursa lütfen admin@bulmacahizmetleri.com e-posta bağlantısını kullanın. Teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.