Satış Sözleşmesi

Satış Sözleşmesi

Bu sayfada yer alan Bulmaca Hizmetleri Hüküm ve Koşulları, bizden bulmaca veya başka içerik satın alan müşteriler içindir. Bulmaca Hizmetleri’nden ürün satın almadan ve yayınlamadan önce, müşterilerin bu Hüküm ve Koşulları okuması ve kabul etmesi zorunludur. Bu şartlar basit ve uygulaması kolaydır.

1. Özel Bulmacalar ve Diğer Özel Eserler

Müşteri tarafından Bulmaca Hizmetleri’nden (bulmacahizmetleri.com) satın alınan özel bulmacalar ve diğer özel eserler, Bulmaca Hizmetleri’nin mülkiyetindedir (bkz. Telif Hakkı Sayfası). Bu bulmacalar ve/veya eserler, müşteri tarafından yalnızca bir kez ve amaçlandığı yayında yayınlanabilir/basılabilir. Daha önce Bulmaca Hizmetleri ile kararlaştırılmadıkça, bu bulmacaların/çalışmaların yayınlanma süresi, satın alma tarihinden itibaren 45 günü geçemez. Yayın için kararlaştırılan süre sınırından sonra, bu bulmacalar/çalışmalar/eserler yayınlanamaz ve ödenen ücret iade edilmez.

2. Toplu Bulmacalar ve Ortak Çalışmalar

Müşteri tarafından Bulmaca Hizmetleri’nden (bulmacahizmetleri.com) satın alınan toplu bulmacalar ve diğer ortak çalışmalar da Bulmaca Hizmetleri’nin mülkiyetindedir (bkz. Telif Hakkı Sayfası). Bu bulmacalar ve/veya eserler, müşteri tarafından yalnızca bir kez ve amaçlandığı yayında yayınlanabilir/basılabilir. Toplu bulmacaların/eserlerin yayınlanması için zaman sınırı zamana duyarlıdır; yani bulmacalar/çalışmalar belirli bir tarih veya gün içerisinde yayınlanmalı veya basılmalıdır. Bunun nedeni, toplu bulmacaların aynı anda birden fazla müşteri yayınına satılması ve diğer zaman dilimlerinde kullanılamaz hale getirilmesidir. Bu, tüm müşteri yayıncılarının yayınlarının rekabetçi bir şekilde öne çıkmasını sağlar. Satın alınan toplu bulmacalar veya eserler belirtilen zaman dilimi içinde yayınlanmaz veya basılmazsa, bu eserler başka bir zaman dilimi içinde kullanılamaz, yayınlanamaz veya basılamaz, imha edilmelidir ve para iadesine tabi değildir.

3. Öngörülemeyen Durumlar

Yukarıdaki (1) ve (2) maddelerine bakılmaksızın, Bulmaca Hizmetleri öngörülemeyen durumların meydana gelebileceğini kabul eder. Bu nedenle, üzerinde anlaşmaya varılan zaman çerçevesi içinde bir bulmacayı veya başka bir çalışmayı yayınlayamaz veya basamazsanız, lütfen süre dolmadan bizimle iletişime geçin. Özel çalışmalar için zaman çerçevesini uzatarak veya gelecekteki bir zaman diliminde kullanılmak üzere yeni bir bulmacayı yeniden yayınlayarak masraflardan kaçınmanıza yardımcı olabiliriz. Ancak, tüm ayarlamaların tamamen Bulmaca Hizmetleri’nin takdirine bağlı olduğunu ve bu tür ayarlamaların yukarıda (1) ve (2) maddelerinde listelenen kriterleri veya aynı zamanda ilan edilen yeni kriterleri karşılamaya devam etmesi gerektiğini lütfen unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir