Satış Sözleşmesi

Satış Sözleşmesi

Bu sayfadaki Bulmaca Hizmetleri Hüküm ve Koşulları, bizden bulmaca veya başka içerik satın alan müşteriler içindir. Bulmaca Hizmetleri’den ürün satın almadan ve yayınlamadan önce, müşterilerin / müşterilerin bu Hüküm ve Koşulları okuması ve kabul etmesi zorunludur. Basittir ve uygulaması kolaydır.

  1. Müşteri tarafından Bulmaca Hizmetleri, bulmacahizmetleri.com’dan satın alınan özel bulmacalar ve diğer özel eserler, Bulmaca Hizmetleri ‘nin mülkiyetindedir (bkz. Telif hakkı sayfası). Bu bulmacalar ve / veya eserler, Müşteri (siz) tarafından amaçlandığı / Müşterinin yayınında yalnızca bir kez yayınlanabilir / basılabilir. Daha önce Bulmaca Hizmetleri tarafından kararlaştırılmadıkça, bulmacaların / çalışmaların yayınlanma süresi satın alma tarihinden itibaren 45 günden fazla olamaz. Yayın için kararlaştırılan süre sınırından sonra, konu bulmacası / çalışmaları / eserleri yayınlanmayabilir ve ödenen ücretin iadesi yapılmayacaktır.

 

  1. İstemci tarafından Hizmetleri Hüküm, bulmacahizmetleri.com ve Bulmaca Hizmetleri’nden satın alınan bulmacalar ve diğer Ortak çalışmalar, Bulmaca Hizmetleri’nin mülkiyetindedir (bkz. Telif hakkı sayfası). Bu bulmacalar ve / veya eserler, Müşteri (siz) tarafından amaçlandığı / Müşterinin yayınında yalnızca bir kez yayınlanabilir / basılabilir. Birleştirilmiş bulmacaların / eserlerin yayınlanması için zaman sınırı zamana duyarlıdır, yani bulmaca / çalışmaların genellikle belirli bir tarih veya gün olmak üzere belirli bir zaman aralığında yayınlanması veya basılması ZORUNLUDUR. Bunun nedeni, birleştirilmiş bulmacaların aynı anda birden fazla müşteri yayınına satılması ve diğer zaman dilimlerinde kullanılamaz hale getirilmesidir. Bu, tüm müşteri yayıncılarını yayınlarının bir üste çıkarılmasını önler! Satın alınan toplu bulmacalar veya eserler belirtilen zaman dilimi içinde yayınlanamaz veya basılmazsa, bunlar başka bir zaman dilimi içinde kullanılamaz, yayınlanamaz veya basılamaz, imha edilmelidir ve para iadesine tabi değildir.

 

  1. Yukarıdaki (1) ve (2) ‘ye bakılmaksızın, Bulmaca Hizmetleri öngörülemeyen durumların meydana geldiğini fark eder; Bu nedenle, üzerinde anlaşmaya varılan zaman çerçevesi içinde bir bulmacayı veya başka bir çalışmayı yazdıramaz veya yayınlayamazsanız, lütfen süre dolmadan bizimle iletişime geçin. Özel çalışmalar için zaman çerçevesini uzatarak veya gelecekteki bir zaman diliminde kullanılmak üzere yeni bir bulmacayı yeniden yayınlayarak, masrafların dışında kalmamanız için muhtemelen sizinle çalışabiliriz. Bununla birlikte, tüm ayarlamaların tamamen Bulmaca Hizmetleri’nin takdirine bağlı olduğunu ve bu tür ayarlamaların yukarıda (1) ve (2) ‘de listelenen kriterleri veya aynı zamanda ilan edilen yeni kriterleri karşılamaya devam etmesi gerektiğini lütfen unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir