Hizmetlerimiz

Gazeteler için Bulmacalar

Yerel, bölgesel ve ulusal gazeteler için sürekli bulmaca, kelime arama,çengel, sudoku, kod sözcüğü ve diğer popüler bulmacaların yanı sıra abonelik sistemi sağlıyoruz.

Kitaplar için Bulmacalar

Karışık bulmaca kitaplarından bulmacalar, kelime aramaları, kod sözcükleri gibi tek temalı bulmacaların kitaplarına, bulmacanın boyutunun sayfanın kompozisyonuna uyacak şekilde uyarlanmasına kadar çeşitli bulmaca kitapları için içerik sağlıyoruz. Kitap içeriğimiz genellikle ‘yayına hazır’ formatta sağlanır, böylece sıfırlama ihtiyacını ortadan kaldırır ve tüm çalışmalarımız, bulmacalar alanında uzmanlaşmış bağımsız doğrulayıcılar ve düzelticiler tarafından kontrol edilir.

Dergi Bulmacaları

Bulmacalarımız, topluluk gazeteleri ve yarışma bulmacalarımız da dahil olmak üzere geniş bir dergi yelpazesinde yer almaktadır.

Kurumsal Bültenler ve Şirket İçi Dergiler için Bulmacalar

Şirket içi dergiler ve şirket haber bültenleri için temalı bulmacalar sağlıyoruz. Bunlar, şirket içi haber bültenleri için, ürün / hizmet bilincini güçlendirmek, müşterileri dış yayınlardaki yeni ürünler hakkında bilgilendirmek veya küçük bir ödüllü bir yarışma şeklinde çalışan haber bültenlerine değer ve ilgi katmak için yararlı eğitim yardımcıları olabilir (her zaman takdir edilir!) . Mümkün olan her yerde, bulmaca içeriğinin sayfaya uyması için kurumsal renkler ekleriz.

Pazarlama Broşürleri ve Ürün Broşürleri için Bulmacalar

Özel olarak ürüne ve broşürün veya broşürün boyutuna göre hazırlanmış bulmaca içeriği sağlıyoruz ve gerekirse bir yarışma dahil edilebilir.

Çocuklar için Bulmacalar

Çocuklar için bulmacalarımız kitaplarda ve çizgi romanlarda kullanılabilir ve çocukları yağmurlu günlerde veya uzun yolculuklarda eğlendirmek için  kitapçıklar sağlayabiliriz.

Çevrimiçi Çözme Bulmacaları

Bunlar genellikle web sitelerine “yapışkan” içerik eklemek, ziyaretçileri geri dönmeye teşvik etmek için kullanılır ve ayrıca rekabete girmek için (özellikle kurumsal internet siteleri için yararlıdır) veya ürün / hizmet farkındalığını artırmak için kullanılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir