Gizlilik Politikası

Bulmaca Hizmetleri Gizlilik Politikası

bulmacahizmetleri.com, gizliliğiniz bizim için önemli olduğu için bu gizlilik bildirimini oluşturmuştur. Bu belge, bulmacahizmetleri.com’u içeren Bulmaca Hizmetleri site grubu için bilgi toplama ve yayma uygulamalarını açıklamaktadır.

Site kayıt / sipariş formlarımızdan bazıları ziyaretçilerimizden iletişim bilgilerini (e-posta adresleri, isimler ve posta adresleri gibi) toplar. Kayıt / sipariş formlarımızdan alınan iletişim bilgileri, kullanıcılara gelecek bulmacahizmetleri.com haberleri ve güncellemeleri hakkında bilgi veren materyaller göndermek için veya alıcılara aboneliklerin sona ermeye hazır olduğunu hatırlatmak amacıyla kullanılabilir. Sitelerimiz, mevcut oturumdan sonraki bilgileri saklamak için çerez kullanmaz.

Bulmaca Hizmetleri site grubunun diğer sitelere harici bağlantılar içerdiğini lütfen unutmayın. Bu tür sitelerin mahremiyetine veya içeriğine ilişkin uygulamalardan sorumlu değiliz ve bunlar bu gizlilik politikası kapsamında değildir.

Müşterilerimiz, ziyaretçilerimiz veya üyelerimiz hakkında hiç kimseye bilgi vermeyiz.

Gizlilik uygulamalarımızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize info@bulmacahizmetleri.com adresinden e-posta gönderin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir